Terug

Deze webwinkel is te koop! mail voor meer informatie

  • Snelle levering
  • Goede kwaliteit
  • Lage bezorgkosten € 55,00

Vurenhout panlatten op dikte geschaafd klasse C

Bestel uw panlatten vurenhout klasse C op dikte geschaafd nu online bij OKe-Bouwmaterialen.nl voor een scherpe prijs.

Filters

Vurenhout panlatten op dikte geschaafd klasse C

Bestel uw panlatten vurenhout klasse C op dikte geschaafd nu online bij OKe-Bouwmaterialen.nl voor een scherpe prijs.

Panlatten of rachels zijn van vurenhout en worden op dikte geschaafd. Ze worden horizontaal toegepast op hellende daken om dakpannen op het dak te bevestigen. De vuren panlatten worden op de tengels bevestigd met verzinkte spijkers. De onderlinge afstand van de panlatten is afhankelijk van het type toegepaste dakpannen. Raadpleeg de technische specificaties van de fabrikant van de dakpannen voor de juiste onderlinge afstand van de panlatten.

Belangrijk is dat u weet welke afmeting er moet zijn tussen de rand van het dak en de eerste panlat. Deze afstand verschilt in de meeste gevallen van de onderlinge afstand tussen de rest van de latten. Zorg ervoor dat alle panlatten precies recht op het dak worden bevestigd zodat u een mooi en strak pannendak krijgt. Ook worden panlatten vaak gebruikt als rachelwerk voor plafonds waar gipsplaten op bevestigd worden. De rachels worden haaks op de houten balken bevestigd. Controleer met een lange waterpas of de rachels goed recht zijn bevestigd. Vul oneffenheden zo nodig op met uitvul plaatjes.

OKe-Bouwmaterialen.nl levert de op dikte geschaafde vurenhouten panlatten in Klasse C kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in de afmetingen 22x50 en 22x63 mm, in lengte maten oplopend met 30 cm van 270 t/m 540 cm. Op onze website is aangegeven welke lengtematen wij standaard voeren en uit voorraad leveren (tussentijdse verkopen voorbehouden). De professional en de handige doe-het-zelver zijn bij OKe-Bouwmaterialen.nl aan het juiste adres voor een optimale kwaliteit prijs verhouding. Eenvoudig online bestellen en snel laten bezorgen bij u thuis of op de door u gewenste locatie in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden).

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »