Terug

  • Snelle levering
  • Goede kwaliteit
  • Lage bezorgkosten € 55,00

Perinsul Foamglas

Perinsul Foamglas is een thermisch isolatieblok met een gesloten celstructuur om koudebruggen te vermijden, geplaatst in een mortellaag onder het metselwerk

Filters

    Geen producten gevonden...

Perinsul Foamglas

Perinsul Foamglas is een thermisch isolatieblok met een gesloten celstructuur om koudebruggen te vermijden, geplaatst in een mortellaag onder het metselwerk.

Perinsul Foamglas is een thermisch isolatieblok met gesloten celstructuur, water- en luchtdicht en volledig maat- en vormvast zonder indrukking. De beide zijden worden bedekt met bitumen, een glasvlies en een polyethyleenfilm. De zijkanten worden afgewerkt met bitumen. Het wordt aangewend om koudebruggen te vermijden en geplaatst in een mortellaag onder het metselwerk.

Koudebruggen leiden vaak tot oppervlaktecondensatie en schimmelvorming, wat de gezondheid kan aantasten. Voor duurzame isolatie van koudebruggen in funderings- en metselwerkconstructies is - ook vanuit het Bouwbesluit! - een vochtongevoelig materiaal vereist dat een gegarandeerde langeduur-druksterkte zonder vervorming heeft. Foamglas Perinsul is een isolatiesteen èn voldoet aan al deze eisen en draagt zo bij aan een gezond, probleemloos binnenklimaat. Bovendien worden uitvoeringskosten bespaard, omdat een sponning in de funderingsbalk niet nodig is.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »