Terug

  • Voor 12u besteld, morgen in huis! t.t.v.v.
  • Gratis verzending vanaf €500,-
  • Lage bezorgkosten € 42,50 bouwmat - € 8.05 installatiemat

Perinsul Foamglas

Perinsul Foamglas is een thermisch isolatieblok met een gesloten celstructuur om koudebruggen te vermijden, geplaatst in een mortellaag onder het metselwerk

Filters

Perinsul Foamglas

Perinsul Foamglas is een thermisch isolatieblok met een gesloten celstructuur om koudebruggen te vermijden, geplaatst in een mortellaag onder het metselwerk.

Perinsul Foamglas is een thermisch isolatieblok met gesloten celstructuur, water- en luchtdicht en volledig maat- en vormvast zonder indrukking. De beide zijden worden bedekt met bitumen, een glasvlies en een polyethyleenfilm. De zijkanten worden afgewerkt met bitumen. Het wordt aangewend om koudebruggen te vermijden en geplaatst in een mortellaag onder het metselwerk.

Koudebruggen leiden vaak tot oppervlaktecondensatie en schimmelvorming, wat de gezondheid kan aantasten. Voor duurzame isolatie van koudebruggen in funderings- en metselwerkconstructies is - ook vanuit het Bouwbesluit! - een vochtongevoelig materiaal vereist dat een gegarandeerde langeduur-druksterkte zonder vervorming heeft. Foamglas Perinsul is een isolatiesteen èn voldoet aan al deze eisen en draagt zo bij aan een gezond, probleemloos binnenklimaat. Bovendien worden uitvoeringskosten bespaard, omdat een sponning in de funderingsbalk niet nodig is.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »