Terug

  • Voor 12u besteld, morgen in huis! t.t.v.v.
  • Gratis verzending vanaf €500,-
  • Lage bezorgkosten € 42,50

Prostelko isolatiefolie ISSO geaccrediteerd (0)

Prostelko isolatiefolie bestaat uit meerdere lagen aluminiumfolie de perfecte isolatie als dakisolatie, gevelisolatie, vloerisolatie en kruipruimte isolatie

Filters

    Geen producten gevonden...

Prostelko isolatiefolie ISSO geaccrediteerd

Prostelko isolatiefolie bestaat uit meerdere lagen aluminiumfolie de perfecte isolatie als dakisolatie, gevelisolatie, vloerisolatie en kruipruimte isolatie.

Prostelko isolatiefolie is een innovatief product uit meerdere lagen hoogwaardige isolatiefolie opgebouwd uit meerdere lagen aluminiumfolie op afstand gehouden door luchtkussens. De combinatie van stilstaande lucht in de luchtkussens en thermische reflectie van de aluminiumfolie resulteert in een energiebesparing en is comfort verhogend en dat met een geringe isolatie dikte.

Optimaal rendement met Prostelko isolatiefolie

Om het optimale rendement uit uw Prostelko isolatie, en bij isoleren in het algemeen, te halen is het van groot belang dat alles luchtdicht wordt afgewerkt. Indien u slechts een gedeelte of niet voldoende luchtdicht afwerkt verliest u onnodig kostbare energie. Net zo belangrijk als goede isolatie is het aanbrengen van de isolatie. Het aanbrengen van de Prostelko isolatiefolie is een eenmalige klus die met aandacht voor detail dient te worden uitgevoerd. Bij een goed uitgevoerde klus zult u jaar in jaar uit profiteren van energiebesparing en comfortverbetering. (Door de uitstekende isolerende en reflecterende eigenschappen van Prostelko isolatiefolie is deze niet geschikt als vloer- of kruipruimte isolatie bij een gelijmde houten parket vloer. De parket vloer wordt dan te droog).

 

Klik hier om pdf. Prostelko handleiding isoleren te downloaden (10,7 Mb)

Klik hier om pdf. Prostelko handleiding kruipruimte isoleren te downloaden (3,3 Mb)

 

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »