Terug

Deze webwinkel is te koop! mail voor meer informatie

  • Snelle levering
  • Goede kwaliteit
  • Lage bezorgkosten € 55,00

Gipsplaten

Gipsplaten AK met afgeschuide kant,gipsplaat of stuckplaat RK met ronde kant of gipsplaat waterwerend groen op een metalen frame Metal Stud of houten frame.

Gipsplaten

Gipsplaten AK met afgeschuide kant,gipsplaat of stuckplaat RK met ronde kant of gipsplaat waterwerend groen op een metalen frame Metal Stud of houten frame.

Gipskartonplaten of kortweg gipsplaten worden op grote schaal toegepast voor het eenvoudig en snel vervaardigen van wanden en plafonds. De gipsplaat is vervaardigd uit een kern van gips en aan de twee buitenzijden voorzien van een laag karton. De gipsplaten worden droog gemonteerd en hierdoor is het mogelijk om direct na het plaatsen van een wand of plafond deze af te werken.

De gipsplaten zijn er in verschillende uitvoeringen: type RK is voorzien van een ronde kant en wordt voornamelijk toegepast voor plafonds en zolders, type AK is voorzien van een afgeschuinde kant en is leverbaar in 9,5, 12,5 en 15 mm dikte. De 9,5 mm dikke gipsplaat wordt voornamelijk gebruikt voor plafons, de 12,5 en 15 mm worden voornamelijk toegepast voor wanden. De gipsplaat 4 x AK heeft een afgeschuinde kant aan alle zijden. Deze plaat is ideaal voor naadloze wanden en plafonds van een groot oppervlak. Voor vochtige ruimtes zoals een badkamer is er een speciale vochtwerende gipsplaat ontwikkeld met groen zeer goed hechtend karton aan beide zijden en afgeschuinde langs kanten AK.

De stucplaat is speciaal voor het vervaardigen van stucplafonds. De stucplaat is verkrijgbaar in een handzaam formaat met een ronde kant RK. De stucplaat is aan beide zijden voorzien van speciaal gerecycled karton voor een hoge hechting van het pleisterwerk. Voor een raamwerk van een tussenwand of voorzetwand kan vurenhout of Metal Stud worden toegepast. De gipsplaten kunnen met gipsplaatschroeven worden vast gezet. De zelfklevende glasvezeltape (gaasband) wordt toegepast op naden en scheuren om latere scheurvorming tegen te gaan. Vergeet niet uw wand te voorzien van isolatie voor optimale thermische en akoestische eigenschappen.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »