Terug

Deze webwinkel is te koop! mail voor meer informatie

  • Snelle levering
  • Goede kwaliteit
  • Lage bezorgkosten € 55,00

Gipsplaten AK waterwerend groen

De gipsplaten AK waterwerend in de kleur groen worden toegepast als beplating van wanden en verlaagde plafonds in vochtige ruimtes.

Filters

Gipsplaten AK waterwerend groen

De gipsplaten AK waterwerend in de kleur groen worden toegepast als beplating van wanden en verlaagde plafonds in vochtige ruimtes.

De groene vochtwerende gipsplaat AK waterwerend groen is een stevige wand gipsplaat voor vochtige ruimtes met afgeschuinde langskant. De Gipsplaten AK waterwerend groen met een kern van gips, welke geïmpregneerd zijn met een waterafstotend middel. Hierdoor hebben de Gipsplaten AK waterwerend groen een vertraagde wateropname. Beide zijden en de langskanten zijn met een goed hechtend, speciaal karton bekleed.

De gipsplaten AK waterwerend groen zijn herkenbaar aan het groene karton. De lengte van de gipsplaatschroeven voor gipsplaten AK waterwerend groen met een dikte van 9,5 of 12,5 mm die u kunt toepassen bij montage van een enkele gipsplaat in Metal Stud is 25 mm en in hout 35 mm. Bij toepassing van dubbele gipskartonplaten AK waterwerend groen kunt u het beste gipsplaatschroeven van 35 mm in Metal Stud en 45 mm bij een houten raamwerk gebruiken. Aan de wand dienen de gipsplaten bij toepassing van een enkele plaat om de 25 cm geschroefd worden, en aan het plafond om de 17 cm.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »