Terug

Deze webwinkel is te koop! mail voor meer informatie

  • Snelle levering
  • Goede kwaliteit
  • Lage bezorgkosten € 55,00

MDF plaat V313 vochtwerend groen

MDF plaat vochtwerend groen V313 plaat is speciaal voor toepassing in vochtige ruimten. Niet geschikt voor buitentoepassingen.

Filters

MDF plaat V313 vochtwerend groen

MDF plaat vochtwerend groen V313 plaat is speciaal voor toepassing in vochtige ruimten.

Niet geschikt voor buitentoepassingen.

De MDF platen vochtwerend groen V313 zijn opgebouwd uit gedroogde houtvezels die worden gemengd met een kunsthars waarna ze in een plaat worden geperst. De Medium Density Fibreboard afgekort MDF plaat vochtwerend is zeer goed te bewerken. MDF platen vochtwerend groen zijn gemakkelijk te boren, zagen, frezen, schroeven, spijkeren en het splintert niet. Het heeft een grote buigsterkte en werkt niet of nauwelijks.

De MDF plaat vochtbestendig is goed te herkennen aan de groene kleur. Bij bepaalde MDF toepassingen zoals voor schappen of rekken kunnen deze na verloop van tijd door de belasting erop doorbuigen. De MDF vochtwerende plaat groen V313 is niet geschikt om buiten toe te passen. De MDF plaat vochtbestendig is door de vochtbestendige en schimmelwerende eigenschappen uitstekend geschikt voor toepassing in badkamers en keuken. De MDF plaat vochtwerend moet wel afgewerkt worden met een sealer, grondlak en aflak.

Zorg bij het verwerken van MDF platen vochtbestendig voor persoonlijke beschermings middelen die ervoor zorgen dat bij het zagen, boren en frezen geen houtstof wordt ingeademd. OKe-Bouwmaterialen.nl levert MDF platen vochtwerend groen V313 in de afmetingen 2440x1220 en 3050x1220 mm in verschillende diktes uit voorraad.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »