Terug

Deze webwinkel is te koop! mail voor meer informatie

  • Snelle levering
  • Goede kwaliteit
  • Lage bezorgkosten € 55,00

Multiplex platen Frans Okoume

Multiplex plaat opgebouwd uit door en door fineren Frans Okoume b/bb CE2+ d/d EXT1 Exterieur voor het aftimmeringen binnen en met name buitentoepassingen.

Multiplex platen Frans Okoume

Multiplex plaat opgebouwd uit door en door fineren Frans Okoume b/bb CE2+ d/d EXT1 Exterieur voor het aftimmeringen binnen en met name buitentoepassingen.

Multiplex platen hebben dankzij de uniforme structuur een glad oppervlak, daardoor leent het zich uitstekend voor een perfecte afwerking zonder verdere voorbewerking. Ook is het een goede basisplaat voor een extra toplaag met een hoge toegevoegde waarde. De B-zijde is van een nagenoeg foutloze kwaliteit. Kleine, gezonde en vergroeide kwastjes en lichte kleurverschillen kunnen voorkomen. Kwaliteit: B/BB (EN 635-2) Verlijming: WBP/Exterior 1 (NEN-EN 314-2)/klasse 3, met KOMO certificaat.

Multiplex platen worden veelvuldig toegepast voor aftimmeringen binnen maar met name buitentoepassingen als boeiborden, dakranden, windveren, borstweringen, luifels, gevelbekledingen, reclameborden. De Multiplex plaat of Okoume triplex heeft zich in de loop der jaren als een bij uitstek geschikt product voor buitentoepassing bewezen.

Multiplex platen zijn met alle gereedschappen uitstekend te bewerken. Bij gebruik van scherp gereedschap splintert het niet of nauwelijks en wordt een glad zeer glad oppervlak verkregen. De Multiplex plaat is uitstekend te zagen, boren, frezen, schuren schroeven, spijkeren en lijmen. Voor het schilderen zijn geen speciale voorzorgsmaatregelen nodig. Voor optimale prestaties van de Multiplex platen is het belangrijk dat de randen goed worden afgewerkt.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »