Terug

Deze webwinkel is te koop! mail voor meer informatie

  • Snelle levering
  • Goede kwaliteit
  • Lage bezorgkosten € 55,00

Multiplex platen ongegrond Frans Okoume

Multiplex plaat ongegrond uit door en door fineren Frans Okoume b/bb CE2+ d/d EXT1 Exterieur voor het aftimmeringen binnen en met name buitentoepassingen.

Filters

Multiplex platen ongegrond Frans Okoume

Multiplex plaat ongegrond uit door en door fineren Frans Okoume b/bb CE2+ d/d EXT1 Exterieur voor het aftimmeringen binnen en met name buitentoepassingen.

Multiplex plaat ongegrond hebben dankzij de uniforme structuur een glad oppervlak, daardoor leent het zich uitstekend voor een perfecte afwerking zonder verdere voorbewerking. Ook is het een goede basisplaat voor een extra toplaag met een hoge toegevoegde waarde. De B-zijde is van een nagenoeg foutloze kwaliteit. Kleine, gezonde en vergroeide kwastjes en lichte kleurverschillen kunnen voorkomen. Kwaliteit: B/BB (EN 635-2) Verlijming: WBP/Exterior 1 (NEN-EN 314-2)/klasse 3, met KOMO certificaat.

Multiplex platen ongegrond worden veelvuldig toegepast voor aftimmeringen binnen maar met name buitentoepassingen als boeiborden, dakranden, windveren, borstweringen, luifels, gevelbekledingen, reclameborden. De Multiplex plaat ongegrond of Okoume triplex heeft zich in de loop der jaren als een bij uitstek geschikt product voor buitentoepassing bewezen.

Multiplex platen ongegrond zijn met alle gereedschappen uitstekend te bewerken. Bij gebruik van scherp gereedschap splintert het niet of nauwelijks en wordt een glad zeer glad oppervlak verkregen. De Multiplex ongegrond plaat is uitstekend te zagen, boren, frezen, schuren schroeven, spijkeren en lijmen. Voor het schilderen zijn geen speciale voorzorgsmaatregelen nodig. Voor optimale prestaties van de Multiplex platen ongegrond is het belangrijk dat de randen goed worden afgewerkt.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »