Terug

Deze webwinkel is te koop! mail voor meer informatie

  • Snelle levering
  • Goede kwaliteit
  • Lage bezorgkosten € 55,00

Novoferm 1300 3-delige houten vlieringtrap

Novoferm 1300 3-delige houten vlieringtrap, houten vouwtrap inclusief raveelbak en luik. De vlieringtrap is voorzien van antislipprofiel op de treden.

Filters

Novoferm 1300 3-delige houten vlieringtrap

Novoferm 1300 3-delige houten vlieringtrap, houten vouwtrap inclusief raveelbak en luik.De vlieringtrap is voorzien van antislipprofiel op de treden. 

Toepassing vindt plaats in de woningbouw. Trap ten behoeve van toetreding van hoger gelegen ruimten (zolder). Type 1300 is een vlieringtrap voorzien van antislipprofiel op de treden, die geleverd wordt inclusief afgewerkte vurenhouten raveelbak. Het luik van meubelplaat is hierin reeds afgehangen. Bestel nu direct online bij Omnia-Bouwmarkt.nl

In de raveelbak zijn hef-armen en trekveren gemonteerd, die zorgen voor een correcte balancering en voor het sluiten van het luik. De ontgrendeling en vergrendeling van het luik gebeurt met een knipsluiting, te bedienen d.m.v. bijgeleverde duw-/ trekstok. In gesloten toestand ligt de trap, door de vouwconstructie, volledig op het luik, zodat er geen zwenkruimte benodigd is. Type 1300 is uitgevoerd met een verplichte trapboomvergrendeling ter verhoging van de veiligheid. De trap wordt compleet voorgemonteerd geleverd met als resultaat een snelle en probleemloze montage. Tevens wordt de trap geleverd in een transparante folieverpakking, zodat schade (bijv. door transport of vocht) tot een minimum wordt beperkt.

Standaard raveelbakmaten

ruwe trapsparing: 60/70 x 120 cm
raveelbakhoogte: 19,5 cm
plafondhoogte: 260-280 cm

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »