Terug

  • Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf €500,-
  • Lage bezorgkosten € 42,50

Winterwarm Universum XR luchtverwarmer

Winterwarm Universum XR - direct gestookte luchtverwarmer (gesloten)

Filters

    Geen producten gevonden...

Winterwarm Universum XR luchtverwarmer

Winterwarm Universum XR - direct gestookte luchtverwarmer (gesloten)

Variabele uitblaasrichting:
de wisselaar en de brander zijn zodanig geconstrueerd dat het toestel gekanteld kan worden opgehangen. Hierdoor kan het toestel in elke gewenste richting uitblazen, dus ook verticaal!

Gradiënt-regeling:
2 sensoren, één in de aanzuiglucht en één in de ruimtethermostaat meten voortdurend de temperatuurgradient. Wordt deze groter dan de ingestelde waarde, dan komt de ventilator van de luchtverwarmer in en transporteert de verzamelde warme lucht onder het plafond weer naar beneden. Op deze wijze wordt de gegenereerde warmte optimaal benut. De luchtverwarmer functioneert als circulatie-unit waardoor geen (of minder) plafondventilatoren nodig zijn.

Comfortabel:
wordt de ruimtetemperatuur te laag en vraagt de ruimtethermostaat warmte, dan komt de modulerende (premix)brander in en wordt de juiste hoeveelheid warmte toegevoerd met behulp van de traploze ventilator. Op deze wijze wordt een hal op zeer comfortabele wijze verwarmd.

Energiezuinig:
bovenstaande eigenschappen leiden tot een energiebesparing van ongeveer 15% ten opzichte van conventionele luchtverwarmers!

Installatievriendelijk:
het toestel is klein en compact. Het gewicht van de XR 10-30 bedraagt ca. de helft van de conventionele luchtverwarmers met gelijke capaciteiten, en de afmetingen slechts een derde! Bovendien heeft het toestel maar 2 bevestigingspunten.

Modern design:
het toestel oogt aantrekkelijk. Gecombineerd met het beperkte formaat biedt de XR daarom ook goede mogelijkheden om geplaats

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »